Fursecuri cu nuca si gem de caise - Retete Culinare

Fursecuri cu nuca si gem de caise


Iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 150 g zahar pudra
  • 125 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 1 pliculet praf de copt
  • 250 g nuca macinata
  • gem de caise
Pregatesti asa:
  1. Freci untul moale cu 80 g zahar, apoi adaugi oul, smantana si praful de copt pe care l-ai stins in doua linguri zeama de lamaie.
  2. Adaugi faina treptat si amesteci pana ce se omogenizeaza.
  3. Intinzi o foaie si o pui in tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Ungi cu un strat subtire de gem, presari nuca macinata mare si amestecata cu doua linguri cu zahar.
  5. Dai la cuptorul incins, la foc potrivit, timp de 25-30 de minute.
  6. Scoti fursecurile si presari restul de zahar.
  7. Cand s-a racorit, pune pe fund de lemn si tai cu forma dorita.
  8. Pofta buna!

Fursecuri cu nuca si gem de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu nuca si gem de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu nuca si gem de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.