Varza calita cu pulpa de porc - Retete Culinare

Varza calita cu pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 500 g pulpa de porc
  • 1 varza murata
  • 5 boabe de piper
  • 2 boabe ienibahar
  • 1 lingurita seminte de marar
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri untura
Pregatesti asa:
  1. Pui untura intr-o cratita si o lasi sa se topeasca.
  2. Tai varza fideluta, o scurgi bine de zeama si o adaugi in untura topita.
  3. Lasi la foc potrivit pana ce se inmoaie foarte bine, amestecand din cand in cand.
  4. Adaugi piperul, ienibaharul si semintele de marar si amesteci din cand in cand.
  5. Intr-o tigaie de tuci pui o lingura de untura si rumenesti pe toate partile pulpa de porc taiata in bucati potrivite.
  6. Cand varza e aproape gata, adaugi bulionul.
  7. Torni bucatile de carne si un pic de grasime si dai totul la cuptor 30 de minute.
  8. Pofta buna!

Varza calita cu pulpa de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza calita cu pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza calita cu pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.