Fasole cu costita afumata - Retete Culinare

Fasole cu costita afumata


Iti trebuie:
  • 400 g fasole alba
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 400 g costita afumata
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea cu atentie, o speli in mai multe jeturi de apa si o lasi la inmuiat cateva minute macar.
  2. Dupa aceea pui fasolea la fiert in apa cu un praf de sare.
  3. Dupa ce da in primul clocot lasi cateva minute dupa care schimbi apa de trei ori.
  4. Intr-o oala mai inalta calesti ceapa tocata marunt in cateva linguri de ulei.
  5. Adaugi si fasolea aproape fiarta si scursa bine, mai adaugi o cana cu apa calduta cat sa acopere fasolea si lasi pe foc.
  6. Lasi sa fiarba la foc mic, cu un praf de sare si foile de dafin.
  7. Cand fasolea este aproape fiarta, pui totul intr-o oala de pamant, adaugi pasta de tomate, ardeii tocati si costita taiata in bucati si calita putin in tigaie.
  8. Potrivesti gustul de sare, piper si cimbru.
  9. Lasi la cuptor, la foc mic, 30 de minute.
  10. Pofta buna!

Fasole cu costita afumata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole cu costita afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fasole cu costita afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.