Turte cu branza si spanac - Retete Culinare

Turte cu branza si spanac


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 5 linguri apa calduta
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 700 g spanac
  • 4 linguri branza dulce
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina intr-un castron, faci o adancitura in mijloc si asezi oul batut, apa calduta si sarea.
  2. Framanti un aluat consistent, iar dupa ce e gata il lasi sa se odihneasca circa 20 de minute.
  3. In acest timp, cureti si speli bine spanacul, il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  4. Dupa ce a fiert, scurgi bine spanacul si il toci cu cutitul pe fundul de lemn.
  5. Amesteci spanacul tocat cu un ou, o lingurita de smantana s[ putina branza dulce de vaci.
  6. Intinzi din aluat doua foi, pe care le tai in patrate de circa 8 cm.
  7. Umpli fiecare patrat cu umplutura pregatita si aduci un colt pe cel opus, formand un triunghi (coltunas).
  8. Apesi marginile, ca sa se lipeasca.
  9. Fierbi coltunasii, punandu-i la foc in apa clocotita cu sare.
  10. Cand se ridica deasupra apei, scoti coltunasii cu spumiera si ii scurgi bine.
  11. Tavalesti coltunasii prin pesmet prajit in unt si ii dai la cuptor pentru cateva minute.
  12. Pofta buna!

Turte cu branza si spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Turte cu branza si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Turte cu branza si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.