Supa crema de morcovi - Retete Culinare

Supa crema de morcovi


Iti trebuie:
  • 2 l apa
  • 6 morcovi
  • 6 linguri orez
  • 100 g unt
  • 2 l lapte
  • zeama de lamaie
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii, ii speli bine si ii dai pe razatoarea fina.
  2. Intr-o tigaie pui la incins untul, iar cand acesta incepe sa sfaraie pui morcovii dati pe razatoare si ii lasi sa se caleasca putin.
  3. Alegi orezul, il speli in mai multe ape si il adaugi peste morcovi.
  4. Lasi sa se caleasca impreuna cateva minute, iar mai apoi torni apa.
  5. Fierbi 20 de minute, adaugand apa daca mai este nevoie.
  6. Pui laptele fiert separat.
  7. Adaugi galbenusul de ou amestecat cu putina apa, sarezi, piperezi si acresti putin supa cu; zeama de lamaie.
  8. Presari patrunjel verde tocat.
  9. Pofta buna!

Supa crema de morcovi



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.