Friptura de ciolan afumat - Retete Culinare

Friptura de ciolan afumat


Iti trebuie:
  • 1 kg ciolan afumat
  • 200 g prune uscate
  • 3 linguri zahar
  • 3 fire de praz
  • 1 lingur apraf de mustar
  • sare
  • piper
  • 300 ml bere neagra
  • 3 cuisoare
Pregatesti asa:
  1. Amesteci cele 3 linguri de zahar cu praful de mustar si berea neagra pana cand se obtine un amestec omogen
  2. Speli bine ciolanul si il asezi intr-o tava de friptura.
  3. Ungi cu acest amestec ciolanul.
  4. Torni apoi restul de bere si presari cuisoarele.
  5. Acoperi tava cu folie de aluminiu si lasi la cuptor timp de 2 ore.
  6. Intre timp, lasi pentru 30 de minute prunele intr-un vas cu apa rece, dupa care le pui alaturi de ciolan.
  7. Cureti prazul, il tai rondele si il adaugi si pe acesta in tava de friptura.
  8. Pofta buna!

Friptura de ciolan afumat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de ciolan afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de ciolan afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.