Piept de pui cu smantana si ciuperci - Retete Culinare

Piept de pui cu smantana si ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri unt
  • 350 ml smantana pentru gatit
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai felii subtiri, il bati ca pentru snitele, condimentezi cu sare si piper si lasi la rece cateva minute.
  2. Intr-o tigaie pui la calit untul.
  3. Cand acesta s-a topit adaugi ceapa curatata, spalata si tocata marunt.
  4. Tai felii ciupercile, apoi le adaugi peste ceapa pe care ai calit-o timp de 1-2 minute.
  5. Lasi sa se faca ciupercile.
  6. Adaugi vinul alb peste ciuperci, pana se evapora alcoolul.
  7. Adaugi smantana, sarezi si piperezi dupa gust.
  8. Intre timp, pe un gril prajesti pieptul de pui.
  9. Servesti pieptul de pui facut la grill cu sosul de ciuperci si deasupra presari patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Piept de pui cu smantana si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu smantana si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu smantana si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.