Placinta cu carne tocata - Retete Culinare

Placinta cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 3 felii de franzela
  • 1 pahar lapte
  • 3 linguri smantana
  • patrunjel verde tocat marunt
  • marar verde tocat marunt
  • 2 oua
  • 1 aluat de foitaj
  • 4 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Pui feliile de franzela la inmuiat in paharul de lapte.
  2. Speli bine pieptul de pui, il stergi cu un prosop, si il dai prin masina de tocat carne.
  3. Cureti si speli bine ceapa si o dai pe razatoarea fina.
  4. Amesteci carnea tocata cu ceapa, verdeata tocata marunt, 1 ou batut, sare, piper, usturoi pisat, painea stoarsa bine, smantana si cimbru.
  5. Intr-o tava asezi hartie de copt si pui o foaie de aluat, adaugi deasupra amestecul omogen si apoi asezi deasupra cealalta foaie de foitaj.
  6. Intepi cu o furculita foaia de deasupra.
  7. Bati 1 ou spuma si il intinzi deasupra in mod uniform.
  8. Dai tava la cuptorul deja incins, la foc potrivit, pentru 15-20 de minute.
  9. Pofta buna!

Placinta cu carne tocata



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.