Snitele de pui in crusta - Retete Culinare

Snitele de pui in crusta


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 80 g telemea de oaie
  • 4 linguri unt
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 3 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tai in felii subtiri, le bati cu ciocanul de snitele, condimentezi cu sare si piper si le lasi putin la rece.
  2. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa rece cu un praf de sare.
  3. Dupa ce au fiert, ii lasi sa se raceasca si ii cureti de coaja.
  4. Dai cartofii pe razatoare impreuna cu ceapa curatata, branza si le pui pe toate intr-un castron.
  5. Adaugi ouale, faina si patrunjelul verde tocat.
  6. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  7. Feliile de carne de pui batute si condimentate le pui la prajit in unt pe ambele parti, le lasi sa se raceasca putin, dupa care le acoperi cu aluat de cartofi.
  8. Prajesti snitelele cu aluat in putin ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc.
  9. Pofta buna!

Snitele de pui in crusta


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Snitele de pui in crusta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Snitele de pui in crusta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.