Portocale in aluat de clatite - Retete Culinare

Portocale in aluat de clatite


Iti trebuie:
  • 6 portocale
  • 400 g faina
  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • putin bicarbonat
  • 1 lingura unt
  • apa minerala
  • 5 linguri zahar
  • 2 lingurite zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale bine cu un praf de sare.
  2. Adaugi untul topit, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul stins in intr-o lingura zeama de portocale, laptele, putina apa minerala si faina.
  3. Amesteci energic pana cand obtii un aluat de clatite omogen si mai consistent.
  4. Lasi compozitia de clatite sa se odihneasca circa 30 de minute.
  5. Speli portocalele, le cureti de coaja, le tai felii si inmoi fiecare felie de portocala in aluatul de clatite.
  6. Prajesti feliile de portocale imbracate in ulei incins.
  7. Scoti pe hartie de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.
  8. Pofta buna!

Portocale in aluat de clatite

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Portocale in aluat de clatite "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Portocale in aluat de clatite - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.