Prajitura cu crema de cacao si cafea - Retete Culinare

Prajitura cu crema de cacao si cafea


Pentru blat iti trebuie:
  • 250 g nuca
  • 5 albusuri
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita cafea macinata
  • 250 g zahar
Pentru crema iti trebuie:
  • 5 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 250 g margarina pentru prajituri
  • 60 g cacao
  • 1 lingurita cafea macinata
Pregatesti asa:
  1. Pentru blat bati o spuma tare din albusuri cu un praf de sare si zaharul.
  2. Cand spuma devine consistenta adaugi nuca macinata, faina cernuta impreuna cu cacao, cafea si amesteci cu ajutorul unei spatule de jos in sus pana cand se incorporeaza bine toate ingredientele.
  3. Ungi cu unt o tava de cuptor, o tapetezi cu faina si asezi compozitia.
  4. Dai totul la cuptor, la foc potrivit si lasi pana cand blatul trece testul cu scobitoarea.
  5. Pentru crema, amesteci toate ingredientele, dupa care le fierbi pe aburi.
  6. Torni crema peste blatul cald.
  7. Decorezi dupa preferinte.
  8. Pofta buna!

Prajitura cu crema de cacao si cafea


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu crema de cacao si cafea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu crema de cacao si cafea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.