Briose cu cascaval - Retete Culinare

Briose cu cascaval


Iti trebuie:

  • 4 oua
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 300 g faina
  • 80 ml ulei
  • sare
  • 150 ml lapte
  • 150 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Spargi ouale unul cate unul si te asiguri ca sunt proaspete.
  2. Bati ouale cu un praf de sare, adaugi uleiul, laptele, cascavaul ras si amesteci bine.
  3. Cerni faina impreuna cu praful de copt.
  4. Adaugi si faina cu praful de copt in amestecul de oua si amesteci de jos in sus cu ajutorul unei spatule.
  5. Torni compozitia in forma de briose, unsa cu ulei, si le dai la cuptor la foc mediu.
  6. Pofta buna!

Briose cu cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.