Piept de pui cu ananas - Retete Culinare

Piept de pui cu ananas


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 1 compot cu rondele de ananas
  • 10 oua de prepelita
  • 2 linguri unt
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • boia
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il stergi cu un prosop de hartie, il tai in felii si le bati cu ciocanul de snitele.
  2. Condimentezi cu sare si piper si le lasi putin la rece.
  3. Intre timp,  scoti rondelele din compotul de ananas, le scurgi bine de zeama si le treci prin faina.
  4. Prajesti feliile de pui in unt topit, pana se rumenesc usor pe ambele parti.
  5. In grasimea ramasa, rumenesti usor si rondelele de ananas.
  6. Pui pieptul de pui intr-o tava de cuptor, peste el asezi rondelele de ananas, iar in gaurile acestora pui cate un ou de prepelita spart si condimentezi totut cu sare, piper si boia.
  7. Adaugi zeama din compot si tii in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 20 de minute.
  8. Pofta buna!

Piept de pui cu ananas


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu ananas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu ananas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.