Cod cu sos de rosii - Retete Culinare

Cod cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 6 fileuri de peste ( cod)
  • 4 cepe
  • 500 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 8 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • 300 ml vin alb
  • 3 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileurile de peste, le tamponezi cu un prosop curat si le asezi intr-o tava.
  2. Cureti si speli bine cepele, le tai julien si le adaugi peste bucatile de peste.
  3. Stropesti cu uleiul de masline si condimentezi totul cu sare si piper.
  4. Adaugi si usturoiul taiat rondele, respectiv sosul de rosii.
  5. La final adaugi vinul si dai tava la rece pentru circa 50 de minute.
  6. Scoti tava de la frigider si o pui la cuptor aproximativ 50 de minute.
  7. Pofta buna!

Cod cu sos de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cod cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cod cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.