Prajitura cu miere si gem de caise - Retete Culinare

Prajitura cu miere si gem de caise


Pentru foi iti trebuie:
  • 125 g zahar
  • 3 linguri miere de albine calduta
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 5 linguri lapte caldut
  • 4 linguri ulei
  • 500-600 g faina
  • coaja rasa de la o lamaie
Pentru crema iti trebuie:
  • 600 ml lapte
  • 125 g gris
  • 200 g margarina pentru prajituri
  • 2 linguri esenta de rom
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 400 g gem de caise
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus pregatesti un aluat consistent pe care il imparti in patru.
  2. Din cele patru parti de aluat intinzi cate o foaie pe care o coci pe dosul unei tavi de cuptor.
  3. Fierbi grisul in lapte si il lasi sa se raceasca.
  4. Cu ajutorul unui mixer bati margarina cu zaharul, esenta de rom si adaugi cate putin din amestecul de gris cu lapte.
  5. Pe o tava mai mare pui o foaie, un rand de crema, o foaie, un rand de gem de caise,o foaie, crema si ultima foaie.
  6. Decorezi prajitura cu nuca de cocos.
  7. Pofta buna!

Prajitura cu miere si gem de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu miere si gem de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu miere si gem de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.