Gogosi vanilati - Retete Culinare

Gogosi vanilati


Iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 250 g zahar
  • un praf de sare
  • 30 g drojdie
  • 100 ml ulei
  • 250 g smantana
  • 5 oua
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina intr-un bol mai inalt si faci la mijloc o adancitura.
  2. Bati o spuma din oua cu zahar, adaugi smantana si pui acest amestec in adancitura formata in bolul cu faina.
  3. Desfaci drojdia in putina apa calduta impreuna cu un praf de sare si o adaugi si pe aceasta peste faina.
  4. Framanti un aluat omogen si consistent, in care adaugi si 100 ml, continuand sa framanti.
  5. Dupa ce ai obtinut un aluat elastic si consistent, il acoperi cu un servet si il pui intr-un loc caldut circa 40 de minute.
  6. Cand aluatul de gogosi este gata, intinzi o foaie pe masa si tai cu paharul sau cutitul diferite forme. incingi uleiul si prajesti gogosile la foc potrivit.
  7. Cand sunt gata, le dai prin zahar pudra.
  8. Pofta buna!

Gogosi vanilati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi vanilati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi vanilati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.