Bors de fasole - Retete Culinare

Bors de fasole


Iti trebuie:
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 500 g fasole boabe
  • 5 gogonele murate
  • 1 lingurita boia dulce
  • 700 ml zeama de la gogonele murate
  • frunze de leustean
  • frunze de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
  • 2 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea, o speli in mai multe ape si o lasi la inmuiat cateva minute in apa rece.
  2. Dupa 30 de minute, pui fasolea la fiert.
  3. Cand da in clocot schimbi apa in care ai fiert fasolea si o schimbi cu o alta apa calda.
  4. Pui din nou pe foc fasolea si o lasi sa dea in clocot.
  5. In acest timp cureti si speli bine ceapa si o toci marunt.
  6. Adaugi ceapa peste fasole, condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba in continuare.
  7. Cand fasolea este fiarta pe jumatate, pui rondele de morcovi si pastarnac si lasi la fiert.
  8. Apoi pui crenguta de cimbru, zeama de la gogonelele murate si gogonelele taiate bucati.
  9. Mai fierbi totul 15 minute.
  10. La urma presari leusteanul si patrunjelul tocate marunt, iar la final adaugi boiaua de ardei.
  11. Pofta buna!

Bors de fasole


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.