Mamaliguta cu telemea si slaninuta - Retete Culinare

Mamaliguta cu telemea si slaninuta


Iti trebuie:
  • 500 g  malai
  • 2 l apa
  • 400 g telemea de oaie
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri untura
  • 250 g slanina afumata
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti o mamaliguta mai moale din apa, faina de malai si 1 lingurita de sare.
  2. Tai slanina afumata in cubulete mici si le prajesti intr-o tigaie ca pe jumeri.
  3. Cand sunt gata le scoti pe un servetel absorbant si in grasimea ramasa calesti ceapa verde taiata rondele si ceapa rosie tocata marunt.
  4. Intr-o cratita pui untura de porc, apoi un strat de mamaliga, branza maruntita, iar in mijloc pui jumarile si ceapa impreuna cu untura lasata.
  5. Acoperi cu mamaliga, presari restul de branza si, la final, restul de jumari, untura si ceapa.
  6. Pofta buna!

Mamaliguta cu telemea si slaninuta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mamaliguta cu telemea si slaninuta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mamaliguta cu telemea si slaninuta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.