Ghiveci de varza murata cu afumatura - Retete Culinare

Ghiveci de varza murata cu afumatura


Iti trebuie:
  • 1,5 kg varza murata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri untura
  • 1 cana suc de rosii
  • piper
  • marar uscat
  • 400 g costita afumata
Pregatesti asa:
  1. Daca varza murata pe care o folositi in aceasta reteta este prea sarata este recomandat sa o desfaceti in frunze si sa o tineti la inmuiat in apa rece o ora.
  2. Dupa ce a stat la inmuiat, o tai fideluta, o lasi putin la scurs.
  3. Intr-un ceaun de tuci in care ai adaugat cele doua linguri de untura pui la calit ceapa tocata marunt.
  4. Adaugi si morcovii dati pe razatoarea mica.
  5. Cand ceapa se inmoaie, adaugi varza si sucul de rosii.
  6. Costita afumata o calesti putin si o adaugi in ghiveciul de varza murata.
  7. Pui putina apa si potrivesti gustul de piper si eventual putina boia dulce.
  8. Lasi sa fiarba acoperit 1 ora.
  9. La final presari mararul tocat.
  10. Pofta buna!

Ghiveci de varza murata cu afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci de varza murata cu afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci de varza murata cu afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.