Arpacas cu ciuperci - Retete Culinare

Arpacas cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 300 g arpacas
  • 70 g unt
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 400 g ciuperci
  • 3 bucati de praz
  • 150 ml vin alb sec
  • 1,5 l supa de legume
  • cascaval ras
  • 1-2 linguri tarhon
Pregatesti asa:
  1. Cureti prazul de foile exterioare, il speli bine, il tai in rondele subtiri si il pui la calit in 40 g de unt si o lingura ulei de masline.
  2. Cureti si speli bine ciupercile, le tai in sferturi si le adaugi peste prazul calit.
  3. Mai lasi pe foc circa cinci minute.
  4. Scoti legumele si le lasi deoparte.
  5. Incingi restul de ulei si unt, adaugi arpacasul si amesteci bine.
  6. Il prajesti la foc iute 2 minute, apoi reduci focul si adaugi vinul si supa.
  7. Acoperi vasul si fierbi la foc mic 35 de minute, amestecand din cand in cand, pana arpacasul se inmoaie si se separa o zeama groasa.
  8. Adaugi prazul si ciupercile calite, tarhonul, condimentezi si amesteci bine.
  9. Cand mancarea este gata presari deasupra cascaval ras.
  10. Pofta buna!

Arpacas cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Arpacas cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Arpacas cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.