Coltunasi cu carne de vita - Retete Culinare

Coltunasi cu carne de vita


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g carne de vita
  • 500 g cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri unt
  • smantana
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus pregatesti un aluat consistent.
  2. Daca mai e nevoie mai adaugi faina.
  3. Presari faina pe planseta de lucru si intinzi din aluat foi cat mai subtiri din care decupezi cu ajutorul unei cani cercuri.
  4. Pentru umplutura, speli bine si fierbi carnea de vita.
  5. Cartofii ii fierbi in coaja.
  6. Cureti si toci cepele marunt si le pui la calit in ulei incins.
  7. Dai carnea si cartofii prin masina de tocat.
  8. Amesteci intr-un bol carnea, cartofii, ceapa usor trasa la tigaie si ardeiul capia tocat marunt.
  9. Condimentezi cu sare si piper.
  10. Formezi coltunasii punand cate o lingurita in fiecare cerc de aluat si pliezi presand bine.
  11. Ii tii la uscat cateva minute, dupa care ii fierbi in apa multa, in care ai pus un praf de sare.
  12. Sunt gata dupa 10 minute, cand se vor ridica la suprafata. ii scoti pe toti si ii amesteci cu cele trei linguri de unt.
  13. Servesti coltunasii cu smantana.
  14. Pofta buna!

Coltunasi cu carne de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coltunasi cu carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coltunasi cu carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.