Sufleu cu ficat de pui - Retete Culinare

Sufleu cu ficat de pui


Iti trebuie:

  • 400 g ficat de pui
  • 125 g faina
  • 7 oua
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 150 g unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ficatul, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servet si il pui la calit in 50 g unt incins.
  2. Dupa ce s-a rumenit frumos, scurgi ficatul si dupa ce s-a racit il dai prin masina de tocat carne.
  3. Prepari un sos alb forma din 100 g unt, faina si lapte.
  4. Amesteci pasta de ficat cu sosul alb, sare, piper, galbenusuri si, la sfarsit, cu albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.
  5. Torni amestecul intr-o tava tapetata cu unt si dai la cuptorul bine incins, timp de 20 de minute.
  6. Ai grija sa nu deschizi cuptorul in primele 15 minute pentru ca sufleul se va lasa.
  7. Pofta buna!

Sufleu cu ficat de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu cu ficat de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu cu ficat de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.