- Pagina Principala
- Retete cu carne
- Retete din Organe
- Sufleu cu ficat de pui
Sufleu cu ficat de pui
- Prezentata de: Florea Mariana
- » Cartea De Bucate : Retete din Organe
- » Fara nota
- » Data: 30/03/2013
Iti trebuie:
- 400 g ficat de pui
- 125 g faina
- 7 oua
- 400 ml lapte
- sare
- piper
- 150 g unt
- Speli bine ficatul, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servet si il pui la calit in 50 g unt incins.
- Dupa ce s-a rumenit frumos, scurgi ficatul si dupa ce s-a racit il dai prin masina de tocat carne.
- Prepari un sos alb forma din 100 g unt, faina si lapte.
- Amesteci pasta de ficat cu sosul alb, sare, piper, galbenusuri si, la sfarsit, cu albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.
- Torni amestecul intr-o tava tapetata cu unt si dai la cuptorul bine incins, timp de 20 de minute.
- Ai grija sa nu deschizi cuptorul in primele 15 minute pentru ca sufleul se va lasa.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu cu ficat de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".