Ciorba cu sfecla si piept de vita - Retete Culinare

Ciorba cu sfecla si piept de vita


Iti trebuie:

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 sfecla rosie
  • 1/2 varza alba
  • 2 cartofi
  • 1 cana rosii in bulion
  • 500 ml bors
  • 1 lingura leustean tocat
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 4 boabe de piper
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml smantana fermentata
  • 700 g piept de vita
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de vita, o tai in bucati potrivite si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  2. Cand apa incepe sa fiarba ai grija sa spumezi pana elimini spuma de tot.
  3. Intre timp, cureti si speli bine toate legumele.
  4. Toci legumele in cubulete mici.
  5. Fierbi sfecla in bors si o lasi in vasul in care a fiert.
  6. Cand carnea nu mai face spuma, adaugi zarzavatul, varza, sarea si piperul boabe si continui fierberea inca 10 minute.
  7. Adaugi cartofii si rosiile, continuand inca 20 de minute.
  8. Cand carnea si legumele sunt fierte, adaugi borsul cu sfecla, jumatate din verdeata si mai dai cateva clocote.
  9. Dupa ce ciorba este gata presari deasupra verdeata tocata marunt.
  10. Servesti ciorba cu smantana.
  11. Pofta buna!

Ciorba cu sfecla si piept de vita


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu sfecla si piept de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu sfecla si piept de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.