Ciorba cu piept de pui - Retete Culinare

Ciorba cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 4 cartofi
  • 100 g paste fainoase
  • 700 ml bors
  • 250 g rosii taiate
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui si il tai bucatele mici.
  2. Pui carnea de pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  3. Inlaturi spuma pana cand o elimini definitiv.
  4. Cureti cepele, morcovii, pastarnacul si ardeii grasi.
  5. Le toci marunt si le adaugi in oala in care fierbe carnea, dupa ce ai inlaturat de tot spuma.
  6. Cureti si tai cartofii marunt, ii pui la fiert cu restul legumelor si completezi adaugi si rosiile taiate.
  7. Lasi ciorba sa fiarba inca 15 minute, dupa care adaugi si pastele fainoase.
  8. Pui dupa gust borsul si condimentezi cu sare si piper.
  9. Servesti ciorba cu smantana.
  10. Pofta buna!

Ciorba cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.