Cartofi si ciuperci la tava - Retete Culinare

Cartofi si ciuperci la tava


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 400 g ciuperci
  • 300 g sunca
  • 150 g branza rasa
  • sare
  • piper
  • 250 ml smantana de gatit
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa cu o lingurita de sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii cureti de coaja si ii tai rondele.
  3. Cureti si speli bine ciupercile, le tai rondele si le pui la calit in cele doua linguri de unt.
  4. Cureti ciupercile, apoi le speli, le tai felii si le calesti in ulei incins.
  5. Intr-o tava de cuptor unsa bine cu unt pui un strat de rondele de cartofi, adaugi sunca taiata bucati si ciupercile.
  6. Continui cu alt strat de cartofi.
  7. Amesteci smantana cu galbenusurile, branza, sarea si piperul si torni deasupra cartofilor.
  8. Dai tava la cuptorul incalzit in prealabil si lasi la copt 25-30 de minute.
  9. Pofta buna!

Cartofi si ciuperci la tava


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi si ciuperci la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi si ciuperci la tava - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.