Pulpa de porc cu ciuperci - Retete Culinare

Pulpa de porc cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • 5 cepe
  • 5 felii de slanina afumata
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • un praf de cimbru
  • 5 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ciupercile si le tai rondele.
  2. Speli bine carnea de porc, o condimentezi cu sare si piper si o taiati cubulete.
  3. Cureti si speli bine cepele, le tai julien si le pui la calit in 2 linguri ulei de masline.
  4. Cand ceapa devine aurie, adaugi ciupercile taiate feliute si le calesti impreuna 20 de minute.
  5. Separat, intr-un vas de tuci, calesti in 3 linguri de ulei carnea taiata in bucati mai mici.
  6. Cand incepe carnea sa se rumeneasca, adaugi bulionul, ciupercile calite, sare si piper dupa gust si supa de legume cat sa le cuprinda.
  7. Dai vasul la cuptor, iar cand mancarea este bine scazuta scoti din cuptor si servesti cu o garnitura de orez sau de cartofi natur.
  8. Pofta buna!

Pulpa de porc cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de porc cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.