Crema de linte cu dovlecel - Retete Culinare

Crema de linte cu dovlecel


Iti trebuie:
  • 1 cutie cu linte ( 750 g )
  • 3 morcovi
  • 3 pastarnaci
  • 3 ardei capia
  • 3 cepe rosii
  • 2 cepe albe
  • 2 capatani usturoi
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cimbru verde
  • ulei de masline
  • 150 g smantana grasa
Pregatesti asa:
  1. Toata legumele inafara de linte, le cureti, le speli bine, le stergi cu un servet si le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei de masline.
  2. Condimentezi cu sare, piper, cateva fire de cimbru verde si dai tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-40 de minute.
  3. Fierbi lintea timp de 20 de minute, apoi o strecori.
  4. Intr-un, blender pui legumele coapte, lintea fiarta si formezi o pasta si mixezi pana cand obtii o crema omogena.
  5. Adaugi si smantana, condimentezi cu sare si piper si servesti crema de linte pe paine prajita.
  6. Pofta buna!

Crema de linte cu dovlecel



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de linte cu dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de linte cu dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.