Cuscus cu tocanita de ciuperci - Retete Culinare

Cuscus cu tocanita de ciuperci


Iti trebuie:
  • 250 g cuscus
  • 400 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura condiment pentru gulas
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile, pe speli bine, le tai felii si le pui la scurs.
  2. Cureti cepele, le tai julien si le pui la calit.
  3. Dupa ce acestea devin aurii la culoare adaugi si ciupercile si lasi pe foc 15 minute.
  4. Adaugi apa fierbinte sa acopere bine legumele si lasi sa fiarba trei sferturi de ora.
  5. Daca mai este nevoie, adaugi apa fierbinte, pui si cuscusul, condimentul de gulas unguresc si putina sare daca mai este nevoie.
  6. Lasi compozitia sa fiarba 15-20 de minute.
  7. Pofta buna!

Cuscus cu tocanita de ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cuscus cu tocanita de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cuscus cu tocanita de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.