Ciorba cu varza si afumatura - Retete Culinare

Ciorba cu varza si afumatura


Iti trebuie:

  • 1,5 kg varza murata
  • 1 kg ciolan afumat
  • 2 linguri untura
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri faina
  • 2 fire de praz
  • 200 g costita afumata
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciolanul, il portionezi si il pui la fiert in apa rece.
  2. Cand da in primul clocot schimbi apa si pui din nou la fiert ciolanul in apa calduta.
  3. Spumezi daca e nevoie pana elimini spuma definitiv.
  4. Speli varza, o tai fideluta si o adaugi si pe aceasta la fiert impreuna cu ciolanul.
  5. Cureti si speli bine cepele, calesti in grasime, adaugi faina si mai lasi 1 -2 minute pe foc.
  6. Le stingi cu putina apa, apoi torni compozitia in oala cu varza.
  7. Adaugi morcovul, telina si prazul taiate ca pentru ciorba.
  8. Costita o tai felii si o fierbi odata cu zarzavatul.
  9. Le mai lasi pe foc impreuna timp de 60 minute.
  10. Condimentezi cu sare si piper.
  11. Daca vrei sa mai acresti ciorba fierbi separat zeama de varza murata si o adaugi in ciorba.
  12. Servesti ciorba cu smantana.
  13. Pofta buna!

Ciorba cu varza si afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu varza si afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu varza si afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.