Fasole cu costita afumata - Retete Culinare

Fasole cu costita afumata


Iti trebuie:
  • 500 g costita afumata
  • 400 g fasole alba
  • 3 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 3 ardei grasi
  • 6 cartofi
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingura untura
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea, o speli in mai multe randuri de apa si o lasi la inmuiat o ora.
  2. Pui fasolea la fiert iar dupa ce fierbe 10 minute, arunci apa si pui din nou fasolea la fiert in alta apa calda.
  3. Speli bine costita afumata si o adaugi si pe ea sa fiarba impreuna cu fasolele.
  4. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt impreuna cu morcovii si ardeiul taiati cubulete mici si le pui la calit in untura.
  5. Dupa ce s-au inabusit cinci minute le adaugi in ciorba.
  6. Pui si cartofii taiati cuburi, pasta, boiaua de ardei si cimbrul si chimenul.
  7. Potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic 40 de minute.
  8. Cand ciorbita este gata presari deasupra verdeata tocata marunt.
  9. Pofta buna!

Fasole cu costita afumata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole cu costita afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fasole cu costita afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.