Cornulete cu bacon - Retete Culinare

Cornulete cu bacon


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 200 ml ulei
  • 500-600 ml lapte cald
  • 2 linguri zahar
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri unt
  • drojdie
  • 1 ceapa rosie
  • un praf de sare
  • 200 g felii subtiri bacon afumat
Pregatesti asa:
  1. Faci o maia din drojdia desfacuta in putin lapte caldut si cele 1 linguri de zahar.
  2. Pui un praf de sare, putina faina amesteci bine si lasi sa creasca intr-un loc caldut.
  3. In acest timp cerni faina, iar dupa ce a crescut maiaua adaugi faina, cascavalul ras, ceapa rosie rasa si uleiul.
  4. Framanti bine aluatul si il lasi intr-un loc caldut pana cand isi dubleaza volumul.
  5. Pui aluatul dospit pe o planseta, intinzi o foaie subtire si o tai patratele, pe care la randul lor le tai in doua si obtii niste triunghiuri.
  6. Pe partea mai lata pui o bucatica de unt, pui cate o felie de sunca si rulezi.
  7. Pui tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius.
  8. Este un aperitiv usor de facut si foarte aspectuos.
  9. Pofta buna!

Cornulete cu bacon


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete cu bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.