Chiftele la tava - Retete Culinare

Chiftele la tava


Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 felii de franzela
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • un praf de cimbru
Pregatesti asa:
  1. Pui painea la inmuiat intr-un bol cu lapte.
  2. Intr-un bol mai inalt pui carnea tocata, adaugi painea inmuiata in apa si stoarsa bine, usturoiul pisat, ceapa verde tocata marunt marunt,patrunjelul si mararul, tocate marunt.
  3. Adaugi ouale, sare si piper dupa gust si amesteci totul bine pana la omogenizare.
  4. Lasi compozitia 10-15 minute sa se odihneasca, pentru a se patrunde aromele.
  5. Iei din compozitia de carne cu o lingura si formezi chiftele de marimea dorita.
  6. Treci chiftelele prin faina, le modelezi uniform si le asezi intr-o tava in care pui hartie de copt.
  7. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pana se rumeneac frumos.
  8. Pofta buna!

Chiftele la tava

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele la tava - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.