Cotlet de porc la gratar - Retete Culinare

Cotlet de porc la gratar


Iti trebuie:

  • 4 fileuri de cotlet de porc
  • 200 ml ulei
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 200 g ceapa verde
  • 80 g usturoi verde
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti o marinata din patrunjelul tocat marunt, ceapa taiata rondele, usturoiul tocat marunt, sare piper si ulei. Amesteci bine.
  2. Speli cotletul de porc si il pui la marinat in sosul format anterior.
  3. Dai totul la rece pentru cateva ore.
  4. Intr-o hartie pergament, unsa cu unt, presarata cu patrunjel verde tocat marunt, pui bucatile de cotlet, sos din marinata si acoperi cu alt rand de patrunjel.
  5. Impachetezi bine hartia si pregatesti cotletul pe gratar.
  6. Pofta buna!

Cotlet de porc la gratar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.