Chiftele de crap - Retete Culinare

Chiftele de crap


Iti trebuie:
  • 1 kg crap
  • 100 g slanina afumata
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 3 felii de paine
  • 70 g faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Daca folosesti file de crap, il speli bine si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Daca folosesti peste viu, il cureti de solzi si de intestine, il speli bine si il pui la fiert in apa cu un praf de sare.
  3. Dupa ce a fiert il cureti de pe oase si il dai prin masina de tocat carne.
  4. Pui pestele dat prin masina de tocat carne intr-un bol.
  5. Adaugi si painea imuiata, stoarsa bine si slanina, ambele date prin masina de tocat carne.
  6. Toci si calesti putin ceapa,, apoi toci si verdeata.
  7. Omogenizezi tocatura cu ouale, astfel incat compozitia sa fie potrivit de tare.
  8. Pui sare, cimbru si piper dupa gust si putin mujdei de usturoi.
  9. Formezi chiftelute, pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei incins.
  10. Cand sunt gata le scoti pe un servet de bucatarie pentru a elimina excesul de grasime.
  11. Pofta buna!

Chiftele de crap

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de crap "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de crap - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.