Tocana de vita in sos de smantana - Retete Culinare

Tocana de vita in sos de smantana


Iti trebuie:

  • 700 g carne de vita
  • 250 g slanina afumata
  • 2 cepe
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • 150 ml vin alb sec
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • maghiran
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in putin ulei,
  2. Cand ceapa devine aurie la culoare adaugi si slanina afumata taiata cubulete mici.
  3. Toci marunt usturoiul si il pui si pe el la calit impreuna cu ceapa si slanina.
  4. Speli carnea, o tai bucati si o condimentezi cu sare, piper si maghiran dupa gust.
  5. Adaugi si cubuletele de carne, lasi sa se rumeneasca frumos dupa care stingi cu vinul si 1 pahar de apa.
  6. Lasi sa fiarba la foc mic.
  7. Inainte cu 10 minute ca mancarea sa fie gata, adaugi smantana pentru gatit mai lasi sosul sa scada putin si iei tocana de pe foc.
  8. Presari cu patrunjel verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Tocana de vita in sos de smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de vita in sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de vita in sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.