Tocana de cartofi cu carnaciori - Retete Culinare

Tocana de cartofi cu carnaciori


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 6 bucati carnati afumati
  • 3 cepe
  • 4-5 linguri bulion diluat in doua cani de apa
  • 4-5 linguri smantana
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand acestea devin aurii la culoare, tai carnatii rondele si le pui la calit impreuna cu ceapa.
  3. Cureti si speli bine cartofii, ii tai cubulete si ii lasi putin in apa rece.
  4. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugi bulionul desfacut in apa, cartofii scursi de apa si sare.
  5. Dai cratita la cuptor, iar dupa ce s-au inmuiat cartofii, in functie de gust, poti adauga smantana sau verdeata.
  6. Servesti mancarica cu smantana.
  7. Pofta buna!

Tocana de cartofi cu carnaciori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de cartofi cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de cartofi cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.