Pilaf cu costita afumata - Retete Culinare

Pilaf cu costita afumata


Iti trebuie:
  • 300 g orez
  • 1 l supa de legume
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 400 g costita afumata
  • 40 g bulion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri unt
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe randuri de apa si il lasi la inmuiat 15 minute.
  2. Pui orezul la fiert in 700 ml supa de legume.
  3. Dai morcovii pe razatoare, toci ceapa julien si carnea de porc o tai in bucatele medii.
  4. Intr-o tigaie topesti untul si pui morcovii la calit impreuna cu carnea.
  5. Dupa ce a scazut apa din orez, mai adaugi 400 ml apa, sare si piper.
  6. Adaugi ceapa in tigaie iar dupa ce aceasta s-a calit adaugi bulionul.
  7. Servesti orezul cu sosul cu costita afumata.
  8. Pofta buna!

Pilaf cu costita afumata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf cu costita afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pilaf cu costita afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.