Racitura de pasare - Retete Culinare

Racitura de pasare


Iti trebuie:
  • 4 aripi de curcan
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2 pastarnaci
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • usturoi dupa gust
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de curcan si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  2. Lasi sa fiarba si spumezi ori de cate ori e nevoie.
  3. Intre timp, cureti si speli bine legumele, le tai in sferturi si dupa ce ai eliminat spuma in totalitate pui legumele la fiert alaturi de carne.
  4. Adaugi si foile de dafin, piper si lasi sa fiarba.
  5. Dupa ce a fiert bine si zeama a scazut la jumatate, scoti carnea, o cureti de oase si pielite si o pui in farfurii.
  6. Zeama o lasi sa se racoreasca putin si o amesteci cu usturoiul pisat, sare daca mai e nevoie,strecori si apoi torni lichidul in vase peste carne.
  7. Pui farfuriile la frigider si le lasi pana a doua zi.
  8. Servesti piftia cu mamaliguta calda.
  9. Pofta buna!

Racitura de pasare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Racitura de pasare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Racitura de pasare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.