Paste cu jambon - Retete Culinare

Paste cu jambon


Iti trebuie:
  • un pachet de paste
  • 400 g jambon de porc putin afumat
  • 300 g ciuperci
  • 450 ml smantana lichida pentru gatit
  • 200 g telemea
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Pui pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei.
  2. Lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj, iar dupa ce au fiert le clatesti in apa rece si le lasi la scurs.
  3. Separat, intr-o tigaie pui uleiul de masline si apoi jambonul feliat si ciupercile curatate, spalate si taiate feliute.
  4. Dupa cateva minute, adaugi smantana si mai tii pe foc cateva minute.
  5. Amesteci toate ingredientele cu pastele si le aranjezi in farfurie, adaugi branza telemea rasa si presari patrunjel verde tocat.
  6. Pofta buna!

Paste cu jambon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu jambon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu jambon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.