Mingiute de cartofi cu sunca si cascaval - Retete Culinare

Mingiute de cartofi cu sunca si cascaval


Iti trebuie:
  • 500 g cartofi
  • 2 oua mari
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 150 g sunca
  • 100 g cascaval
  • pesmet
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii lasi sa se racoreasca putin, ii cureti de coaja si ii dai pe razatoare.
  3. Adaugi peste ouale, laptele, faina, uleiul, sare si piper si amesteci bine.
  4. Tai sunca si cascavalul in cubulete.
  5. lei bucati din compozitie, aplatizezi si pui cate o bucata de sunca si una de cascaval.
  6. Formezi gomboti, ii treci prin pesmet si-i prajesti in ulei incins.
  7. Scoti mingiutele de cartofi pe un servetel pentru a elimina excesul de grasime.
  8. Pofta buna!

Mingiute de cartofi cu sunca si cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mingiute de cartofi cu sunca si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Mingiute de cartofi cu sunca si cascaval" Mingiute de cartofi cu sunca si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
adina Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota Maxima Fara nota
Foarte bun.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.