Musaca cu piept de pui - Retete Culinare

Musaca cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 6-8 cartofi
  • 2 cepe
  • 700 g piept de pui
  • 3 oua
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa rece cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii lasi sa se racoreasca putin, ii cureti de coaja si ii tai rondele.
  3. Ii lasi putin deoparte pana cand pregatesti umplutura.
  4. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit.
  5. Speli pieptul de pui, il tamponezi cu un servet si il dai prin masina de tocat carne,
  6. Cand cepele devin aurii, pui pieptul de pui tocat si lasi pana cand carnea si-a schimbat culoarea din roz in alb.
  7. Lasi compozitia sa se raceasca, apoi o mai dai o data prin masina de tocat.
  8. Adaugi sare, piper dupa gust, un ou pentru a se lega compozitia si o lingura de bulion.
  9. Asezi intr-un vas de yenna un rand de cartofi,jumatate din compozitia tocata si foile de dafin, inca un rand de cartofi, al doilea rand de carne, iar pe ultimul rand de cartofi torni cele doua oua batute cu doua
  10. linguri de bulion si cascavalul ras.
  11. Introduci musacaua la cuptor pentru circa 40 de minute.
  12. Pofta buna!

Musaca cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.