Tocanita de cartofi cu pui si masline - Retete Culinare

Tocanita de cartofi cu pui si masline


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 1 kg piept de pui
  • 1 cutie rosii decojite
  • 2 carnaciori
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 200 g masline negre fara samburi
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il tai in cubulete.
  2. Cureti cartofii de coaja, ii speli bine si ii tai in sfeturi sau in cubulete mai mari.
  3. Cureti si speli bine ceapa si ardeii, si tai ceapa rondele, respectiv ardeii cubulete.
  4. Incingi ulei intr-o tigaie si calesti, timp de doua - trei minute, ceapa si ardeiul gras.
  5. Intre timp calesti intr-o alta tigaie pieptul de pui .
  6. Condimentezi cu sare si piper si lasi pana cand pieptul de pui se rumeneste frumos.
  7. Intr-un vas termorezistent pui cartofii, camacion feliati, maslinele, rosiile descojite (le pasezi in prealabil cu furculita intr-un castronel), ceapa, ardeiul gras si pulpele de pui calite, adaugi apa cat sa acoperi totul, sare si piper dupa gust.
  8. Dai la cuptor 45 de minute si asezonezi cu patrunjel.
  9. Pofta buna!

Tocanita de cartofi cu pui si masline


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de cartofi cu pui si masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de cartofi cu pui si masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.