Chifle cu feta si oregano - Retete Culinare

Chifle cu feta si oregano


Iti trebuie:

  • 700 g faina
  • 250 ml lapte
  • 250 ml apa
  • 400 g branza feta
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • un praf de sare
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 1 lingura oregano
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti apa putin si o pui intr-un vas mai inalt.
  2. Dizolvi drojdia in apa calduta, adaugi zaharul , doua linguri de faina si amesteci bine pana obtii o maia moale.
  3. Lasi la loc caldut circa 20 de minute pana cand maiaua isi dubleaza volumul.
  4. In acest timp, cerni faina intr-un alt castron, adaugi oregano, sarea, maiaua, uleiul de masline si laptele caldut.
  5. Framanti aluatul si-l lasi sa creasca 25 de minute intr-un loc cald.
  6. Intre timp, faramitezi branza Feta intr-un castron si presari putin oregano.
  7. Intinzi aluatul intr-o foaie de trei cm grosime si tai patrate.
  8. In centrul fiecarui patrat asezi branza Feta, prinzi bine cele patru colturi de coca si le dai forma rotunda.
  9. Le mai lasi sa creasca 10-15 minute.
  10. Le asezi pe o tava unsa cu ulei ori cu hartie de copt si le introduci in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute, pana se rumenesc frumos.
  11. Pofta buna!

Chifle cu feta si oregano


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chifle cu feta si oregano "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chifle cu feta si oregano - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.