Oua in sos de rosii - Retete Culinare

Oua in sos de rosii


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 1 cutie rosii decojite
  • 300 g branza feta
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • chimen
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le tai rondele si le pui la calit in ulei de masline.
  2. Pasezi rosiile decojite intr-un vas si le adaugi peste ceapa calita.
  3. Pui ardeiul iute tocat marunt si condimentezi cu sare, piper, cimbru si chimen.
  4. Acoperi cu un capac si lasi sa se inabuse putin circa 25 de minute.
  5. Daca mai e nevoie mai adaugi putina apa sau supa de legume.
  6. Dupa aceea, adaugi si branza feta faramitata, spargi ouale in tigaie si acoperi iar mancarea.
  7. Mai lasi pe foc circa cinci minute.
  8. Condimentezi cu busuioc verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Oua in sos de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua in sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua in sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.