Rulada cu sunca - Retete Culinare

Rulada cu sunca


Iti trebuie:
  • 1 kg paine alba fara coaja
  • 400 g sunca de pui
  • 100 g gris
  • 100 ml lapte
  • 4 oua
  • 300 g pate vegetal
  • 4 gogosari in otet
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 lingurita mica rozmarin
Pregatesti asa:
  1. Tai paine fara coaja in cubulete mici.
  2. Pui laptele la fiert si adaugi grisul,
  3. Amesteci cu miezul de paine, rozmarinul si mai lasi pe foc 5 minute.
  4. Lasi la racit circa 20 de minute si adaugi ouale amestecand energic pana formezi o pasta omogena de consistenta tare.
  5. Ungi cu ulei masa de lucru si intinzi cu facaletul o foaie, asezi deasupra feliile de sunca.
  6. Intinzi bine, cu o lingura pateul de ficat, presari maslinele si gogosarii tocati si rulezi.
  7. Asezi ruloul obtinut pe o tava unsa cu ule si introduci Ia cuptor circa 30 de minute.
  8. Pofta buna!

Rulada cu sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.