Omleta cu dovlecel si spanac - Retete Culinare

Omleta cu dovlecel si spanac


Iti trebuie:
  • 5 oua
  • 1 dovlecel
  • 50 g parmezan
  • 50 g cascaval
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g spanac
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • oregano
Pregatesti asa:
  1. Speli bine frunzele de spanac, le scurgi bine de apa si le toci marunt.
  2. Speli bine ceapa verde si o toci marunt.
  3. Tai in rondele dovlecelul.
  4. Incingi uleiul intr-o tigaie si rumenesti rondelele de dovlecei, apoi adaugi ceapa verde si spanacul tocate si sotezi usor, aproximativ 1-2 minute.
  5. Separat, bati ouale spuma cu putina sare si piper, le torni in tigaie peste legume, amesteci si deasupra razi cascaval sau parmezan.
  6. Rumenesti la foc potrivit 3 minute, fara sa amesteci, apoi le lasi inca un minut cu capac.
  7. Cu ajutorul unui platou, intorci tortilla pe cealalta parte, razi cascaval sau parmezan, si coci inca patru minute.
  8. Asezonezi tortilla cu oregano, piper, patrunjel.
  9. Pofta buna!

Omleta cu dovlecel si spanac




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta cu dovlecel si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta cu dovlecel si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.