Mancarica de fasole - Retete Culinare

Mancarica de fasole


Iti trebuie:

  • 250 g fasole alba
  • 100 g hrisca
  • 100 g linte
  • 5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • bircabonat de sodiu
  • rozmarin
  • 2,5 l apa
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea, o speli in mai multe ape si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Procedezi la fel cu hrisca si lintea avand grija sa le fierbi in vase separate.
  3. Adaugi cate un varf de cutit de bicarbonat de sodiu in care fierb fasoela, lintea si hrisca.
  4. Cureti si speli bine cepele si morcovii, le toci marunt si le pui la calit in doua linguri de ulei incins.
  5. Condimentezi cu sare si piper.
  6. Cand ceapa devine sticloasa adaugi cei 2,5 l de apa rece si lasi sa fiabra la foc potrivit.
  7. Adaugi si boabele de fasole fierte, hrisca si lintea si lasi sa fiarba circa 30 de minute.
  8. Potrivesti gustul de  usturoi, piper si rozmarin si mai lasi sa dea un clocot.
  9. Pofta buna!

Mancarica de fasole


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.