Tarta cu praz si branza - Retete Culinare

Tarta cu praz si branza


Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g faina alba
  • 100 g faina integrala
  • 200 ml apa calduta
  • 15 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 150 g praz
  • 150 g branza tofu
  • 1 varf cutit rozmarin
  • 1 varf cutit cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Pentru sos iti trebuie:
  • 150 g rosii decojite din conserva
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in doua linguri de apa calduta si lingurita de zahar.
  2. Amesteci bine si lasi putin deoparte.
  3. Intr-un castron cerni faina alba cu cea integrala si adaugi un praf de sare.
  4. Faci o adancitura la mijloc si pui drojdia, apa calduta ramasa, uleiul si framanti.
  5. Acoperi cu un prosop curat si lasi la dospit cateva minute bune, la loc caldut.
  6. Pentru sos, toci marunt rosiile din conserva, le pui intr-un vas si amesteci cu oregano, un praf de sare, lingurita de zahar si pui la fiert 5 minute.
  7. Pentru umplutura, tai prazul rondele, il speli sub jet de apa, il usuci si il rumenesti usor in ulei incins, il pui intr-un castron si-l asezonezi cu cimbru si rozmarin si putina sare.
  8. Intinzi aluatul cu mana intr-o tava unsa si presarata cu faina integrala.
  9. Il ungi cu sos, pui prazul calit, branza tofu uscata si sfaramata si coci 15-20 de minute.
  10. Pofta buna!

Tarta cu praz si branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu praz si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu praz si branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.