Briose cu mazare si somon - Retete Culinare

Briose cu mazare si somon


Iti trebuie:
  • 300 g faina integrala
  • 10 g praf de copt
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 125 ml ulei de masline
  • 50 ml lapte
  • zeama de lamaie
  • 200 g somon
  • 100 g mazare
  • 100 g parmezan
  • 1 mar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine mazarea si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce a fiert, o speli sub un jet de apa rece si o lasi intr-o strecuratoare.
  3. Bati ouale cu ajutorul unui tel cateva minute.
  4. Cerni faina impreuna cu praful de copt, sarea, condimentele.
  5. Adaugi peste amestecul de faina parmezanul ras, marul ras, mazarea fiarta si somonul pe care l-ai condimentat bine si l-ai pus pe gratar cate doua minute pe fiecare parte.
  6. Torni peste oua laptele si uleiul, apoi il adaugi peste ingredientele uscate.
  7. Amesteci pana cand se incorporeaza toate ingredientele.
  8. Le coci, timp de 20-22 de minute, in forme de briose.
  9. Pofta buna!

Briose cu mazare si somon


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu mazare si somon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu mazare si somon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.