Negresa cu glazura alba - Retete Culinare

Negresa cu glazura alba


Pentru blat iti trebuie:

  • 200 g margarina pentru prajituri
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • un praf de sare
  • 1 pachetel praf de copt
  • 6 oua
  • 60 g cacao
Pentru glazura iti trebuie:
  • 300 g ciocolata alba de menaj
  • 150 g cicolata neagra de menaj
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Inainte de pregatirea retetei lasi margarina la temperatura camerei cateva minute pana cand se inmoaie.
  2. Bati cu mixerul la viteza mare margarina si zaharul pana cand acesta din urma se topeste complet.
  3. Adaugi praful de sare si ouate unul cate unul, mixand continuu.
  4. Pui faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacaoa si mixezi la viteza mica.
  5. Torni aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si o pui in cuptorul preincalzit circa 40 de minute.
  6. Pentru glazura pregatesti un vas pentru bain marie.
  7. Rupi ciocolata alba in bucatele mai mici si o amesteci cu 2 linguri de ulei si o pui pe vasul pregatit pentru bain marie.
  8. Rupi ciocolata neagra in bucati mai mici, o amesteci cu 1 lingura de ulei si o pui la bain marie pana cand se topeste.
  9. Torni ciocolata alba deasupra pandispanului, apoi cea neagra si dai desertul la rece pentru circa o ora pentru a se intari glazura.
  10. Pofta buna!

Negresa cu glazura alba


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu glazura alba "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa cu glazura alba - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.